Mun.Chişinău, str. Nicolae Iorga 8
068 411 440
022 844 678

COMPLEXUL: CRISTAL 3*

INFO HOTEL

Localizare: Complex Cristal **** – situat in statiunea balneara Slanic Moldova, la cateva minute de partia de schi, unde va puteti trata de diferite afectiuni, relaxa si plimba.

Info Hotel: Pe langa serviciile exceptionale de cazare, Complexul Cristal va pune la dispozitie si o baza pentru distractie si agrement cu piscina, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, teren de sport, spatiu verde, sauna, reflexoterapie si masaj, kinetoterapie, SPA si masaj cu pietre vulcanice.

La o aruncatura de bat de Complexul Cristal  va asteapta si partia de ski situata pe versantul nordic al Muntilor Nemira, cu o orientare preponderent nordica traseul desfasurandu-se in totalitate in padure.

Statiunea Slanic-Moldova este renumita pentru izvoarele de apa usor sulfuroasa, sodica si hipertonica descoperite inca din 1801. Botezata “Perla Moldovei”, Slanic Moldova asigura tratament pentru diverse afectiuni. De la Complexul Cristal turistii pot ajunge repede la Targu Ocna unde se afla un sanatoriu balnear subteran cu un microclimat de salina.

Fie ca sunteti in cautare de liniste, fie ca doriti sa va dezlantuiti in mijlocul naturii, Complexul Cristal va asteapta cu servicii impecabile si o atmosfera primitoare si calda.

COMPLEX CRISTAL 3*, SLANIC MOLDOVATarife camera/noapte
TARIFE 2017
DBL RO36 euro
SNGL RO26 euro
APP RO72 euro
Tratament (4 proceduri)15,5 euro
Mic dejun5 euro
Masa HB12 euro
Masa FB19,5 euro
Vila cu 4 dormitoare, 3 bai , bucatarie utilata complet tip open space cu livingul, tv in fiecare camera, centrala proprie, gratar, terasa – 130 euro/noapte
COMPLEX TURISTIC CRISTAL
Complex Turistic Cristal din Slanic Moldova va ofera toate conditiile pentru petrecerea concediului, punandu-va la dispozitie camere single,camere duble,camere duble twin precum si apartamente cu 2 camere.Complexul este situat la 300 m fata de partia de ski Nemira,de aici puteti inchiria si schiuri dar si placi de snowboard.
Facilitati cazare: frigider in fiecare camera , internet wireless,parcare,sauna,bai galvanice,parafina,jacuzzi,piscina exterioara,loc de joaca pentru copii,foisor in curte,teren de sport multifunctional.
Iubitorii de distractii in aer liber beneficiaza de un foisor si un spatiu de luat masa intr-un cadru rustic dotat complet pentru petreceri de neuitat,loc de joaca pentru copii,ponei,echitatie,plimbari cu trasura,terasa, gratar/barbeque,teren de sport.
Restaurantul are o capacitate de 200 de locuri unde se pot servi mancaruri traditionale romanesti.
Cristal beneficiaza si de o baza de tratament unde se pot ameliora urmatoarele afectiuni:
-           bai galvanice-           afectiuni ale coloanei vertebrale
-           aerosoli-           afectiuni hepatobiliare
-           parafina-           afectiuni renale
-           fizioterapie(laser.ultrasunet,impachetari cu saruri minerale,curenti diadinamici)-           afectiuni ale aparatului urogenital
-           masaj-           afectiuni ale aparatului cardio-vascular
-           refelexoterapie-           afectiuni ale tractului digestiv
-           bai minerale-           afectiuni ale aparatului respirator
-           sauna-           afectiuni neuropsihice
-           bioterapie si osteopatie ( Dr.Dan Ciurlica)

REZERVĂ CĂLĂTORIA PERFECTĂ ONLINE ACUM SAU SUNĂ LA:

REZERVĂ ONLINE

Nume/Prenume

Telefon

Email

Nr. persoane

Perioada

Denumirea hotelului

Mesaj

068 411 440

022 844 678

Mun.Chișinău,
str.Nicolae Iorga 8