Mun.Chişinău, str. Nicolae Iorga 8
068 411 440
022 844 678

HOTEL: CARPATHIA 4*

 

INFO HOTEL

Localizare: Hotel Carpathia 4* este cel mai luxos complex hotelier de pe Valea Prahovei.

Camerele: Hotelul este dotat cu 70 de camere spatioase.

Dotari camera: aer conditionat, cablu TV cu pachet de peste 80 de programe, Internet Wireless de mare viteza, linie telefonica, minibar, baie dotata ****, halat si papuci, uscator de par.

Info Hotel: Dotarile si echipamentele Hotelului Carpathia din Sinaia ofera o plaja larga de proceduri Spa, atat pentru intretinere/relaxare (WellSpa), cat si pentru tratarea multor afectiuni (MedSpa).

Versalitilitatea dotarilor si a produselor de intretinere si tratare corporala din gama Mara Curatio, dezvoltate special pentru aceste dotari, le recomanda tuturor varstelor, sexelor si acopera un spectru larg de afectiuni ale omului modern, oferind posibilitatea unor cure complete, cu rezultate pozitive, intr-o multitudine de tratamente corporale. Atat dotarile, cat si produsele cosmetice utilizate, sunt special concepute pentru tratamente SPA exclusiviste, incadrandu-se in gama de dotari si produse profesionale. Acestea permit oferirea catre clienti a multor RITUALURI, EXPERIENtE si PACHETE Spa de LUX, in functie de sezon, varsta, sex si afectiuni.

REZERVĂ CĂLĂTORIA PERFECTĂ ONLINE ACUM SAU SUNĂ LA:

REZERVĂ ONLINE

Nume/Prenume

Telefon

Email

Nr. persoane

Perioada

Denumirea hotelului

Mesaj

068 411 440

022 844 678

Mun.Chișinău,
str.Nicolae Iorga 8