Mun.Chişinău, str. Nicolae Iorga 8
068 411 440
022 844 678

HOTEL: NEMIRA 4*

INFO HOTEL

Localizare: Situat în inima Stațiunii Slănic Moldova, chiar la poalele Munților Nemira in imediata apropiere a partiei de ski Nemira si la doar 5 minute de mers pe jos de parcul Slanic si izvoarele curative ale statiunii, hotelul Nemira 4* este un hotel elegant, impunator si totodata deosebit de primitor.

Info Hotel: În interiorul acestuia se impletesc designul contemporan cu elemente naturale din lemn masiv și granit, suprafețele vitrate și terasele scăldate de lumină naturală ce sunt înnobilate de aerul tare și proaspăt de munte toate acestea fiind gandite doar pentru confortul oaspetilor nostri.

Pentru noi conteaza ceea ce este important pentru dumneavoastra, de aceea  va invitam sa ne treceti pragul, sa uitati de grijile cotidiene si de agitatia zilnica si sa va bucurati de linistea pe care noi v-o oferim.

Deoarece este un hotel care se respecta pe sine vom acorda o atentie deosebita ca si oaspetii acestuia sa fie intampinati si tratati cu acelasi respect si buna dispozitie.

Vom incerca sa ne ridicam peste asteptarile dumneavoastra in asa fel incat sa va facem un sejur de neuitat si sa reveniti la noi ori de cate ori veti cauta o oaza de liniste si de relaxare.

Te rugam, draga oaspete, vino si lasa-te cuprins de tot ceea ce inseamna relaxare, naturalete si confort!

HOTEL NEMIRA 4* BB
03.01-31.05.2018
Pret camera/noapte/euro
SNGL43 euro
DBL BB (max 2 pax sau 2 pax+1 chd pe pat cu parintii)55 euro
DBL SUPERIOR BB (2 pax)64 euro
DBL LUX BB (2 pax)69 euro
APP BB (2 pax)87 euro
APP VIP (2 pax)104 euro
PAT SUPLIMENTAR(achita suplimentar micul dejun)10 euro
Servicii de agrement: piscina, sauna, sala fitness, tenis de masa (sunt incluse in pret)Supliment mic dejun – 7,5 euro (de la 11 ani)
Baby coat - gratuit Copilul pe pat cu parintii - pina la 11 ani (nu se aduga mic dejun).

REZERVĂ CĂLĂTORIA PERFECTĂ ONLINE ACUM SAU SUNĂ LA:

REZERVĂ ONLINE

Nume/Prenume

Telefon

Email

Nr. persoane

Perioada

Denumirea hotelului

Mesaj

068 411 440

022 844 678

Mun.Chișinău,
str.Nicolae Iorga 8