Mun.Chişinău, str. Nicolae Iorga 8
068 411 440
022 844 678

 PENSIUNEA: SEVEN BOUTIQUE VILLA 5*

 INFO HOTEL

Localizare: Seven Boutique Villa 5* se află în orașul Băile Olănești, oferind o piscină în aer liber sezonieră, teren de tenis și cramă. Pune la dispoziție un restaurant. Accesul Wi-Fi este gratuit în toate zonele proprietăţii.

Camerele: Fiecare cameră a vilei are un design cu tematică unică, dedicată unor țări diferite. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite. Alte facilități includ terasă, balcon, zonă de relaxare, TV și bucătărie complet utilată, cu cuptor cu microunde.

Info Hotel: De asemenea, Seven Boutique Villa pune la dispoziție facilități de grătar, un loc de joacă pentru copii, un bar, tenis de masă și o bibliotecă.
La 400 m de proprietate se află stația de autobuz, iar la 800 m, un supermarket. Parcul Național Buila-Vânturița este situat la 20 km.

PENSIUNEA SEVEN 5*, BAILE OLANESTI
January 13, 1900MASA PRET
SNGLBB124
SNGL+1 CHD (0-12 )BB124
SNGL+2 CHD (0-12) (0-12) PE PAT CU PARINTIIBB124
DBLBB124
DBL+1 CHD(0-12) PE PAT CU PARINTIIBB124
SNGLFB153
SNGL+1 CHD (0-12 )FB182
SNGL+2 CHD (0-12) (0-12) PE PAT CU PARINTIIFB211
DBLFB182
DBL+1 CHD(0-12) PE PAT CU PARINTIIFB211
Descriere:
Pensiunea Seven este situata in Olanesti, la 15 km de Rm. Valcea si se contureaza ca un echilibru intre standardul de cazare de 5 stele si specificul agro-turistic al zonei, fiind o atractie pentru cei care apreciaza atat calitatea si confortul la cel mai inalt nivel, cat si discretia, linistea si frumusetea zonei.
Aceasta este clasificata ca o pensiune boutique de 5 stele si dispune de sapte camere, fiecare avand povestea ei de inspiratie internationala : Spania, Thailanda, Oriental, Africa, Londra, Paris, Hawaii.
Complexul Seven, pe langa cele sapte camere, mai dispune si de urmatoarele facilitati : crama, terasa cu gratar, cuptor, TV si loc de luat masa, foisor, piscina, internet wireless care acopera toate zonele, teren de sport cu nocturna (tenis de camp si de masa//fotbal/baschet/badminton), curte, loc de joaca pentru copii interior/exterior, biliard, parcare, paza, zona romaneasca « La Cerdac », amenajata peisagistic cu : curte cu balansoar, gratar-cuptor pe lemne (vatra), solar-gradina, ograda (pasari, iepuri, etc), helesteu.
Pensiunea este dotata cu bucatarie complet echipata si este pusa la dispozitia turistilor, atat pentru varianta de cazare in sistem self-catering (aprovizionare si administrare proprie), cat si pentru varianta de catering la comanda, direct de la restaurantul din cadrul Pensiunii Noel (inclusiv cu servire ).
Posibilitati de tratament :
Baza de tratament se afla in incinta Pensiunii Noel, fiind construita in decembrie 2014 si dotata cu aparatura de ultima generatie de recuperare-reabilitare, avand personal calificat BFT (medici, asistenti, kinetoterapeuti, maseuri) , unde se pot trata urmatoarele afectiuni :
-curenti interferentiali – afectiuni reumatismalecronice, posttraumatice,spondiloza CDL, insuficienta circulatorie vrtebro-bazilara.
-solux (raze infrarosii) – aport de caldura pentru afectiuni reumatismale ale coloanei vertebrale, afectiuni dermatologice (psoriazis), afectiuni digestive (gastrite, ulcere, colite).
-curenti diadinamici – spondiloze cervicale, discopatii vertebrale, atrofii musculare.
-ultrasunete (micromasaj mecanic) – contracturi musculare, tendinite, bursite, gonartroze, coxartroze.
-magnetodiaflux – afectiuni nevrotice, anxios-depresive, distonii neurovegetative, insomnii, instabilitate psihica.
-masaj – afectiuni musculare secundare a unor afectiuni reumatismale cronice, contracturi musculare,tendite, bursite.
-unde scurte – singura procedura care produce caldura in interior. Are efect in tratarea gonartrozelor, coxatrozelor, ofectiunilor ORL, discopatiilor vertebro-lombare, unele afectiuni ale prostatei.
-impachetari cu silicon – afectiuni reumatismale cornice, sechele posttraumatice, bursite, tendinite, artroze.
-ionizari (cu diverse substante: xilina, sulfat de magneziu) – artroze de diferite forme si localizari, distonii neurovegetative.
- Cura de ape – izvoarele minerale din statiunea balneo-climaterica Baile-Olanesti, sunt recunoscute in tratarea bolilor de rinichi, bila, stomac, ulcer, diabet, alergii, cresterea imunitatii, etc.
Climatoterapia, aerosolii atmosferici, intregesc seviciile medicale oferite de un personal specializat, de inalta calificare, turistilor veniti la odihna, refacere sau tratament.

REZERVĂ VACANȚA PERFECTĂ ONLINE ACUM SAU SUNĂ LA:

REZERVĂ ONLINE

Nume/Prenume

Telefon

Email

Nr. persoane

Perioada

Denumirea hotelului

Mesaj

068 411 440

022 844 678

Mun.Chișinău,
str.Nicolae Iorga 8